Flint en Max (Skittles)

14 december 2023

De 2 heren genieten van hun nieuw huisje. In de avond rennen ze vooral achter elkaar om te worstelen. Heel leuk om te zien. Ze houden ook van kleine balletjes en van alles maken ze ook wel een speeltje 😆 Flintje slaapt ook met ons en als we op de bank zitten heeft het geen missen dat hij op je komt zitten.

Alleen wil Max (Skittels) niet altijd dat je hem aait. Hij komt ook niet op de bank zitten als wij erbij zijn. Soms heeft hij dan wel weer momenten dat hij een hoge rug maakt en dat wil zeggen dat je hem moet aaien. Maar als je vaak genoeg naar hem toe loopt rent hij weg.

We geven en gunnen Max de volledige tijd die hij nodig heeft om te ontdekken wie we zijn. Natuurlijk is het ook heel wat om buiten geboren te worden. Alleen die onzekerheid en angst doet al heel wat.

Al met al zijn we ontzettend blij dat we de keus hebben gemaakt om huisdieren te nemen. En als bonus hebben we de 2 heren mogen krijgen. Ze zorgen voor vreugde en ontspanning in ons leven, vooral na een drukke werkdag. Alleen als ze ook samen aan het spelen zijn, worstelen of vechten met een muisje (speeltje) is het al genieten geblazen 😂

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!