Energieke, blije Toosje (eind mei geboren)

14 september 2023

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja. We plaatsen Toosje alleen met of bij een andere jonge, sociale kat
  • Kinderen: ja
  • Huis met tuin of appartement met veilig afgenet balkon
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Toosje was op straat beland en dat vond ze niks. Ze had honger, dus liep ze maar mee naar binnen bij iedereen die de deur in ging. Niemand kende haar of haar eigenaar. Zo’n kleintje hoort niet op straat en zo kwam dit gezonde katje bij ons.

Toosje is een blij meisje, vol energie. Een dag kan haar niet lang genoeg zijn. Gespeeld moet er worden! Lekker rennen en racen, een beetje knokken, spelen met een balletje of een snipper papier. Toosje vermaakt zich wel. Ze zoekt mensen die haar in de gaten houden, want ze is nieuwsgierig en niet bang. Toosje werd geadopteerd, maar werd helaas niet geaccepteerd door de kat des huizes. Het vrolijke grietje mag nu dus weer op zoek naar een fijn huisje met een leuk speelmaatje.

Sterilisatie
Castratie en sterilisatie vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren of castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je Toosje tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Wennen
We raden altijd een rustige introductie aan met de al thuiswonende kat. Je kan hier meer over lezen op deze pagina

https://www.praktijkvoorkattengedrag.nl/aanschaf-en-opvoeding/de-introductie-van-een-nieuwe-kat/ 

Toosje is eind mei geboren, ze is gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennis maken met Toosje? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Fotografie © Clara Mazèl

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!