Eigenwijze zwaan op vier hoog

10 november 2020

Soms maken de dieren het ons niet makkelijk. Wat zou het fijn zijn als ze direct doorhebben dat wij er alleen maar zijn om hen te helpen. Maar nee hoor, deze keer was het de beurt aan chauffeur Tycho om zich in het zweet te werken voor een eigenwijze zwaan.

Daar liep de indrukwekkende vogel. Nog redelijk op zijn gemak, maar wel op vier verdiepingen hoog. Netjes langs het randje. Eenmaal boven bleek dat Tycho daar nooit bij zou kunnen. Net toen hij zat te bedenken en te overleggen hoe hij deze situatie het beste kon aanpakken en of de brandweer er misschien bijgehaald moest worden, liep de zwaan richting het raam. Dit was de enige kans om hem te pakken!

Maar wat gebeurde er toen?! Meneer Zwaan liet zich gewoon naar beneden storten en landde in een klein zijstraatje. Tijd voor actie, Tycho! Als een gek rende hij vier verdiepingen naar beneden om de vogel alsnog te kunnen vangen. In de ambulance heeft hij hem helemaal nagelopen en gelukkig kon hij geen verwondingen ontdekken. Hij heeft de zwaan meegenomen naar het Haagse Bos en hem daar los gelaten. Veel geluk, mooie zwaan!

 


 

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN HELPEN!

 
Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!