Een verrassing voor Kater Otter

29 maart 2019

Kater Otter liep drie weken op straat met een gebroken poot en enorme pijn, voordat we hem uiteindelijk konden vangen. Zijn poot was verbrijzeld en moest worden geamputeerd.

We zijn nu een paar weken verder, na zijn ingrijpende operatie. Otter is een grote kroeldoos en een heerlijke babbelkous. Hij oefent nu met lopen op zijn drie poten en dat gaat eigenlijk best goed. Hij staat soms nog een beetje wankel, maar slimme Otter weet inmiddels hoe hij zijn poten moet neerzetten, zodat hij meestal gewoon stabiel staat.

Otter werd enorm verrast, afgelopen weekend. Want de dierenartsassistente, die hem heeft bijgestaan tijdens zijn operatie, kwam samen met haar vriend op ziekenbezoek. Ze was namelijk, al vanaf de allereerste ontmoeting op de praktijk, toen Otter nog brommend in de vangkooi zat, stapelverliefd op hem geworden.

Ze hebben hem afgelopen weekend enorm verwend: hij werd geaaid en geknuffeld en hij kreeg een lekker snoepje. Ze hadden zelfs een kadootje voor dit mannetje meegenomen… een heerlijk zacht nieuw knuffeltje, om lekker zijn kopje tegen aan te schuren en mee te spelen. Na een lange knuffelsessie heeft ze hem het grote nieuws verteld: Hij mag bij haar gaan wonen, en verder herstellen in zijn eigen warme thuis. Ze heeft, als paraveterinair, uiteraard de professionele kennis, om hem thuis goed te verzorgen.

Dat was voor Otter echt een enorme fijne verrassing. Zijn eigen dierenartsassistente, die hem door dik en dun heeft gesteund: tijdens zijn allereerste onderzoek, en tijdens zijn operatie en bij het wakker worden uit de narcose… Otter herkende haar dan ook direct, want Otter vond haar toen namelijk ook al heel erg lief. Hij spinde erop los en gaf haar dikke neusjes en kopjes..

Ahhhh…. lieve schat, alles komt nu helemaal goed hoor!!! Zondag aanstaande, op 31 Maart, ga je verhuizen, want je huisje wordt eerst nog helemaal aangepast aan je beperking. Met opstapjes en kistjes, zodat je veilig kan klimmen. En dan….. dan mag je verder gaan herstellen in je eigen thuis, bij jouw eigen nieuwe lieve vrouwtje!

We gaan je missen, lieve babbelende kroeldoos, maar wensen jullie heel veel geluk en liefde samen! ❤️

‘Ja, het is wat, hè lieverd, maar het komt goed hoor… echt!’

Op drie poten staan gaat al best goed..

Vrouwtje en Baasje hebben hem heel lang gekroeld.. (foto van nieuwe vrouwtje)

Otter met zijn nieuwe knuffeltje.. (foto van nieuwe vrouwtje)

Fotografie  ©  Clara Mazèl

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS OTTER HELPEN!

Deel dit bericht!

Meer verhalen over het hospitaal

Help ons de dieren helpen!