Een mooie dierendag voor Markie

5 oktober 2020

Na een avontuur van anderhalve maand is kater Markie op dierendag herenigd met zijn baasje en zijn siamese huisgenootje.

Siamees Markie was anderhalve maand geleden ontsnapt uit een flat aan de Du Meelaan in Zoetermeer en sindsdien spoorloos. Tot een week geleden. Toen kreeg het baasje weer hoop, want zij ontving meldingen dat hij gezien werd rond het Erasmuscollege in Palenstein. Wij kregen hier ook een melding binnen en zijn er direct op af gegaan. Maar helaas schoot de kat terug de bosjes in en het lukte niet om de kat te vangen. Hij liep mank en leek gewond aan zijn achterpoot. Grote kans dat hij was aangereden.

Op de vrijdag voor dierendag ontvingen we weer een melding: er was een manke siamees gesignaleerd aan de Lumeystraat in Zoetermeer. Weer was de kat niet te vangen. Balend taaiden we af. Maar gelukkig hadden we twee dagen later geluk! De kat was opgesloten in een schuurtje en we konden hem ophalen.

Markie was erg bang, behoorlijk afgevallen en hij liep duidelijk niet goed. Er was geen acuut letsel gelukkig. En… hij bleek gechipt! Zo kwamen we bij het dolblije en opgeluchte baasje uit. Na anderhalve maand kon zij Markie eindelijk weer knuffelen. De hereniging met zijn siamese huisgenootje was heel leuk om te zien en Markie was blij om weer thuis te zijn. Een dierendag om nooit meer te vergeten voor baas en dier.

 

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!