Een echte streetfighter!

21 juni 2022

Zwerfkatten zijn niet niks! Deze felle rakkers achter een mooie bloemenwinkel zijn dan ook geen uitzondering. Bij zwerfkatten denk je meestal aan volwassen katten, maar ook zwerfkittens kunnen enorm veel pit hebben. Zo ook deze kleine vechtersbaas.

We ontvingen een melding over een kitten die was gevangen onder een kratje. Eentje die niet zomaar zonder gevecht op zou geven. Toen we aankwamen, werd al gauw duidelijk dat het niet om één kitten ging: het waren er maar liefst drie! En ook de moeder was aanwezig. De andere kittens zaten op het dak en de moeder liep rond om eten voor ze te halen. De melder had er al eentje kunnen vangen en wij mochten hem vervolgens van onder het kratje in een reismandje krijgen.

Lees verder onder de foto’s.


 

 

Na veel gekrijs en weerstand van het kleine beestje lukte het! We hebben gelijk een vangkooi voor de moeder neergezet en later op de avond kleinere vangkooien voor de kittens. Alle kittens en de moeder zijn uiteindelijk gevangen en naar het HDC gebracht.

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje:

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!