Lola (Costa)
  1. Home
  2.  » 
  3. Hoe gaat het met
  4.  » Lola (Costa)

Lola (Costa)

31 mei 2021

Beste Cherinda,

Wat lief en attent dat jullie zoveel nazorg hebben voor de adoptiedieren. Met Costa (nieuwe doopnaam Lola) gaat het goed. Zij is ook bij mij en bij mijn bezoek de lieve knuffeltante. Zij speelt het liefst en uit zichzelf met haar knuffel en met haar balletje. Een echte vrouwelijke  topsporter. Ander speelgoed interesseert haar niet. Zij eet goed haar natvoer.

Bij het naar bed gaan ’s avonds komt zij achter mijn hoofdkussen liggen en ’s morgens maakt zij mij op dezelfde manier wakker. Zij kan goed alleen zijn op de tijden dat ik niet thuis ben voor mijn werk. En ja, de jonge buurkater blijft een probleem. Zij hebben elkaar inmiddels 3 keer op het dakterras even ontmoet. Lola heeft daarbij alle keren de aanval ingezet! (Stoere meid!).

De buren en ik hebben nu een groepsapp. waarbij we afspreken wie wanneer naar buiten kan. Ondanks dit blijkt toch dat kater Loui veel meer buiten is en ik mijn openslaande deuren dicht moet houden. Ik ga eerdaags dan toch proberen of ik mijn gedeelte van het terras kan afzetten met een 1,80 hoog wilgentakken-hek. Het is daarbij nog de vraag of ik dit kan bevestigen aan het lage hek wat dient ter afscherming van de beide terrassen. Ik denk namelijk niet dat het met beiden in de toekomst beter zal gaan.

Hierbij wat foto’s en een knuffel van lieve Lola.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.