Collectanten gezocht Help je mee?

 In sponsorevent

We hebben tijdens de collecte in totaal € 2637,15 opgehaald. De helft van de opbrengst, € 1318,57  is bestemd voor ons nieuwe dierenhospitaal!

Van 17 mei tot en met 21 mei collecteren we samen met het Oranje Fonds. De helft van de opbrengst is voor onze stichting en gaan we besteden aan het nieuwe dierenhospitaal dat we graag willen bouwen voor de zieke en gewonde dieren die we opvangen. De andere helft van het opgehaalde bedrag besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Zuid Holland. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

Houd je van wandelen en wil je tegelijk een steentje bijdragen aan het nieuwe dierenhospitaal? Woon je in de buurt van Benoordenhout (Nassaubuurt, Uilennest en Van Hoytemastraat), Het Haagse Bos (Marlot, omgeving Hofzichtlaan) of in Wassenaar (Drie Papegaaien, De Paauw, Oud- en Nieuw Wassenaar), Rijswijk (Huis te Lande, Stationskwartier en Te Werve) of Leidschendam-Voorburg (Essesteijn)en heb een paar uurtjes tijd? Meld je dan aan bij Maureen Al onder vermelding van je naam, woonadres, telefoonnummer en e-mailadres. Geef ook meteen aan welke avond je het beste uitkomt zodat wij hier rekening mee kunnen houden :-).

Namens de dieren, alvast veel dank!

Recent Posts