Coco en Tonie: wit, zoet en zacht (Sophie is geplaatst)

8 oktober 2023

Update 27-10-23 : Sophie heeft een nieuw huisje gevonden!
Alleen Coco en Tonie zoeken nog een thuis!

Deze drie witte wolkjes wonen alweer een tijdje bij ons. Coco en Sophie konden tot groot verdriet van hun vrouwtje niet meer bij haar wonen vanwege gezondheidsproblemen. Het baasje van Tonie was overleden, en helaas was er niemand die voor hem kon zorgen.

Ze zitten nu met zijn drietjes in één kooi. Coco en Tonie vonden elkaar onmiddellijk superlief.

Sophie is een oude dame die aan één oog blind is. Ze vinden het heel gezellig met elkaar. Lekker de vleugels strekken buiten de kooi vinden ze geweldig! Coco, Tonie en Sophie zijn alledrie tam. En zó lief en zacht. Sophie vindt het heel leuk om lekker rond te stappen en op onderzoek uit te gaan. Ze vindt het ook fijn om op je arm te zitten en zachtjes gekroeld te worden. Sophie houdt van badderen en gaat er zelfs even een paar minuten in zitten wegdromen!

Coco en Tonie zijn lachduifjes. Ze zoeken vaak een leuk plekje waar ze met zijn tweetjes lekker gaan zitten tortelen. Een bad vinden ze helemaal geweldig.

Deze drie witte lieve wolkjes verdienen een liefdevol thuis. We plaatsen ze het liefst met elkaar in een grote volière. Sophie moet een goede plek hebben om zich terug te kunnen trekken.

Coco en Tonie dragen beide een blauwe ring uit 2018. 

Heb je interesse in onze lieve Coco en Tonie? Vul dan het contactformulier in onder aan deze pagina.

 

 

Reageer op Coco en Tonie: wit, zoet en zacht (Sophie is geplaatst)

Help ons de dieren helpen!