Chunky en Chase

14 december 2022

Het gaat hier zo goed met Chunky en Chase, ze hebben het zo naar hun zin. Trap lopen gaat helemaal super,  ze weten nu niet hoe snel ze boven of beneden willen zijn!
Dat grommen van Chunky vinden we echt heel leuk, dat doet ie niet alleen met spelen maar ook met eten, zo van ‘dat is van mij’. Chase wacht dan maar netjes af van ‘nu mag ik er zeker ook mee spelen?’,  dus vaak gooi ik maar 2 propjes naar allebei.

‘s Nachts gaat het prima, ze liggen bij ons op bed. Ze willen dolgraag mee eten van onze warme maaltijd, dan moeten we ze wat vaker van tafel af halen. Chunky kan heel goed uit het niets ineens gaan mauwen zo van geef me even aandacht of geef me even snel mn natvoer haha
Chase heeft mijn gezicht vanmorgen lekker zitten aflikken, alleen jammer dat ik daar nou net geen filmpje van heb gemaakt, hij vindt het heerlijk om je helemaal te wassen. Ik kan heel duidelijk zeggen: ze hebben hun gouden mandje gevonden!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!