Chunky en Chase, een geweldig stel (2.5 maand)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Chunky en Chase, een geweldig stel (2.5 maand)

Chunky en Chase, een geweldig stel (2.5 maand)

17 november 2022

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja, omdat ze erg aan elkaar gehecht zijn plaatsen we ze alleen samen. We plaatsen kittens niet als enig-kat. 
  • Kinderen: 6+
  • Appartement met goed afgezet balkon
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Chunky en Chase zijn op straat gevonden, hun moeder was nergens te bekennen.  Ze misten allebei een deel van één van hun achterpootjes. Ze waren nog heel klein en hadden nooit kunnen overleven zonder hun moeder. Gauw naar het hospitaal, want ze moesten de fles krijgen en opwarmen.

Lol trappen

Chunky en Chase zijn naar een pleeggezin gegaan waar ze alle aandacht en verzorging kregen die ze nodig hadden. Als kittens nog zo klein zijn moeten ze om de paar uur een flesje krijgen, want kittens drinken in een normale situatie ook heel regelmatig bij hun moeder. Toen de kittens groter werden, ontwikkelden ze zich tot leuke, lieve en grappige kereltjes. Ze hadden de grootste lol samen. Lekker samen tegen een balletje trappen (het zijn echt voetbal talentjes!), een partijtje worstelen, daarna een hapje eten en dan op schoot in slaap vallen bij pleegmamma.

Stoer en lief

De pleegmoeder van Chunky en Chase heeft ze goed leren kennen. Chase is de kleinste van het stel. Het stompje dat hij had aan zijn linkerachterpoot is geamputeerd. Hij is nu een echt driepootje, maar kan prima rennen en klimmen. Hij is een lief, zachtaardig mannetje, dat altijd als eerste bij je op schoot klimt en lekker in je armen kruipt. Hij vindt het ook heerlijk om op je schouders te zitten als je op de bank zit, en je haren krijgen dan een gratis wasbeurt 😊.  Maar vergis je niet, als hij met zijn broer speelt, staat hij ook zijn mannetje hoor. Die twee zijn best aan elkaar gewaagd! Chunky is de grootste en stoerste van het stel, hij probeert alle speeltjes als eerste uit en laat maar wat graag zien dat hij de beste klimmer is. Maar ook hij wil na het spelen lekker op schoot, het liefst met zijn hoofd gezellig weggestopt in je nek. Bij Chunky was een amputatie van het stompje aan zijn rechterachterpoot niet nodig. Er moet door zijn toekomstige eigenaren wel in de gaten worden gehouden of hij er geen last van krijgt. Als dit wel het geval is, moet het stompje alsnog geamputeerd worden.

Thuis verder knuffelen

We zoeken voor Chunky en Chase mensen die veel tijd hebben om met ze te spelen en knuffelen. Die houden van lekker op de bank hangen met één kat in je nek en één op schoot. En die begrijpen dat ze nog kittens zijn die alles nog willen ontdekken. Dit geweldige stel is er helemaal klaar voor!

Castratie/ sterilisatie

Dit vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren/ castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je ze tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Chunky en Chase zijn rond begin September geboren. Ze zijn gevaccineerd en gechipt. Ze zijn nu nog bij hun pleeggezin en zijn plaatsbaar vanaf maandag 21 november.

Wil jij kennismaken met Chunky en Chase? Vul onderstaand formulier in. Voeg alsjeblieft zoveel mogelijk informatie toe over jouw huishouden en de tijd die je hebt om deze kittens aandacht te geven. Omdat ze heel erg aan elkaar gehecht zijn, plaatsen we ze alleen samen.

 

Dit dier is al geadopteerd!