Chouffe (Andre)

20 december 2018

Het gaat heel goed met Andree, tegenwoordig draagt hij de naam Chouffe. Chouffe is een prachtige, grote kater aan het worden. Hij doet het vanaf het begin heel goed. Hij houdt ontzettend veel van aandacht en knuffels en als hij ze niet spontaan krijgt dan klimt hij gewoon via je broekspijp omhoog.

Chouffe maak je heel blij met zijn maatje Luna (Kitty), zij zijn echt dol op elkaar. Er wordt flink wat af geknuffeld tussen die twee. Daarnaast heeft de was en wasmand een enorme aantrekkingskracht op hem en kan hij het niet laten er een snoekduik in te nemen.

Chouffe is een nieuwsgierige kat, dus je vindt hem boven in kasten, gordijnrails of hangend aan een tak in een vaas. Je merkt dat het huis te klein voor hem begint te worden. Hij wil dolgraag naar buiten. Helaas moet hij nog even wachten. Op 15 januari staat de afspraak bij de dierenarts voor een sterilisatie en daarna mag hij lekker de buitenlucht gaan opzoeken.

Naast Chouffe hebben we ook Kitty (nu Luna) in huis genomen. De eerste week was even flink wennen voor de twee, maar ze zijn nu onafscheidelijk. Luna begint goed te groeien, is een prachtige schildpadkat met pluimpjes op haar oren. Als zij schrikt krijgt ze een hele mooie “vossenstaart”. Het leuke aan Luna is dat ze heel relaxed is, maar laat absoluut niet de kaas van haar brood eten. Luna gaat wat meer haar eigen gang en is minder aanhankelijk dan Chouffe. Maar als ze komt knuffelen is dat met vol overgave. Ook Luna schuwt geen gevaarlijke toeren in hoge kasten en gordijnrails. Net als Chouffe is ook Luna heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen en laat geen moment voorbij gaan om te ontsnappen zodra de deur opengaat.

Ook Luna wordt op 15 januari geholpen en kan daarna samen met Chouffe de buurt onveilig gaan maken. We zijn heel blij met deze twee boeven, ze brengen een hoop gezelligheid met zich mee!!!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!