Chip én registreer je dier….

30 mei 2022

Juni is voor dieren, wat december voor ons mensen is. Een feestmaand. Want wat wij fijn vinden: knus samen gezellig feest vieren, vinden dieren ook fijn. Zij zijn blij met hun eigen veilige omgeving, hun eigen mensen, een warm thuis, waar ze alles kennen en zo hun vaste routine hebben. En ze zijn maar wat blij met de zon in deze warme maand en het spannende buitengebeuren. En dan soms….  willen ze nog wel eens rare sprongen maken.

Katten hebben het in de lentemaanden maar druk. Druk met kwetterende vogels, met de poezen die lonken en de katers die hun territorium moeten verdedigen. De warme maanden zijn spannende tijden voor een kat. En dan kan het dus gebeuren… gewoon door alle heisa… dat de kat de weg naar huis ineens kwijt is. Of dat de kat tóch van dat balkon springt.

En onze hondenvriendjes dan: die zijn lekker aan het spelen, enthousiast in het water aan het rennen of speurend in het bos. En dan vergeten ze soms alles om zich heen… Waar is nou mijn baasje gebleven?

Zo komen jaarlijks honderden dieren in asiels. En hetzelfde aantal mensen zoekt wanhopig naar hun dier. Ook wij puilen weer uit met ongechipte dieren! Doe jezelf en je dier een plezier! Chip je dier, zodat wij je dier thuis kunnen brengen als we hem of haar vinden.…

Dus chip ze EN REGISTREER ZE BIJ EEN DATABANK!

Zo kunnen wij een gevonden dier weer snel naar hun knusse thuis brengen. Een groter cadeau kan je jouw dier en jezelf écht niet geven…..

➡️ Via deze link vind je de databanken : https://www.chipjedier.nl/ 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!