Cheshire (Bruce Lee)

16 februari 2018

Na twee dagen onwennig rondgelopen te hebben en zich overdag af en toe verstopt te hebben onder mijn bed (bekende schuilplaats ook voor mijn overleden poezen bij o.a. vuurwerk) raakt hij nu steeds meer gewend, verstopt hij zich niet meer en maakt hij gebruik van steeds meer plaatsen om overdag te zitten of te slapen. ‘s Avonds slaapt hij echter al vanaf de eerste nacht bij mij op bed. Bruce slaapt veel, zowel overdag als ‘s nachts. Daarnaast wil hij na het eten of tussendoor wel direct dat ik met hem speel en geeft dat aan door te rennen naar zijn katten tunnel. In combinatie met een touwtje eroverheen of onderdoor wordt hij zeer actief en doet hij echt heel gek.

Hij eet goed en drinkt ook water. Van begin af aan heeft hij ook de kattenbak gebruikt (nog zonder ‘deksel’).  Hij schrikt snel van sommige dingen zoals het openen van de koelkast (heel eng) of portiek geluiden. Bezoek vindt hij daarentegen niet erg en ook bij harde geluiden, zoals breek- en boorlawaai vanwege renovatie schuin boven ons, slaapt hij rustig door.

Vooralsnog gaat alles zeer voorspoedig en is hij blij hier, wij zijn dat in ieder geval heel erg met hem erbij. Zijn officiële ‘doopnamen’ houden we op Bruce Lee omdat die op zijn paspoort en in zijn verslag staan (mede ook in combinatie met zijn Chipnummer) maar zijn roepnaam is Cheshire (-Cat) geworden. Ik stuur enkele foto’s mee en zal jullie over een tijdje nog een update sturen.

Nogmaals met hartelijke dank voor jullie goede zorgen en jouw bemiddeling en vriendelijke groeten, N.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!