Buffel (Forest)

2 juli 2017

Afgelopen zaterdag kwam ik bij jullie langs om kennis te maken met Forrest en hem uiteindelijk mee te nemen naar huis. Ik beloofde je om nog wat foto’s te sturen en te vertellen hoe het gaat.

Forrest heet nu Buffel en het gaat ontzettend goed met hem. Hij is elke dag op onderzoek om het huis te verkennen. Gelukkig drinkt en eet hij heel goed, droogvoer, snoepjes en vlees vindt hij allemaal heel lekker. Zijn favoriete plekje is op de bureaustoel, vanaf daar kan hij alles goed in de gaten houden. Buffel begroet me regelmatig met een knipoog, aaien mag ik nog niet maar ik ben er zeker van dat hij me binnenkort voldoende vertrouwt. Ik heb hem nu al kunnen leren om van 1 kattenbak gebruik te maken in plaats van 2 en dat gaat heel goed. Buffel vindt het heel leuk om te spelen, zeker het laserlichtje doet het goed. Daar rent hij als een gek achter aan. Hij mauwt ook elke dag naar me, in de ochtend (lekker vroeg), maar ook dat is dus een heel goed teken.

Ik ben dolblij met hem, het is zo een lief en mooi beestje! Ik stuur wat foto’s mee.  Nogmaals bedankt voor je hulp afgelopen zaterdag. Hartelijke groeten!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!