Brooke

25 januari 2022

We zijn gisteren goed thuis gekomen met Brooke. Tijdens de lange autorit was ze heel zoet. Ze gaf af en toe een klein miauwtje maar ze lag ook best veel rustig en stil. Nu we thuis zijn is ze lekker op onderzoek uit maar ze laat zich ook helemaal vertroetelen en ze spint al veel. Ze wil overal zijn waar wij zijn. Ze doet super netjes de behoefte op de kattenbak dus dat is fijn.

Ze is duidelijk fan van snoepjes want als je een beetje kraakt met een zakje dan rent ze als Usain Bolton op je af. Daarbij miauwt ze ook heel hard als ze denkt een snoepje te krijgen of als ze gewoon graag aandacht wilt of wilt dat we een deur open maken. Dan is het zoals jullie in het asiel al zeiden echt een prinsesje. Verder is ze super zoet.

Gisteren en vandaag kwamen vrienden langs en dan komt ze lekker naast ons op de stoel liggen en is ze de hele middag er gezellig bij zonder een kik te geven. Vanmorgen bleek ze toch wel heel erg van de planten te houden en ging ze eraan knagen. Alle planten staan dus inmiddels goed hoog en we proberen haar nu plant voor plant te laten wennen. De eerste die naar beneden is vond ze in ieder geval niet zo lekker. Hebben jullie nog tips?

Ze lijkt wel een beetje met haar poot toch te slepen. Wij denken dat dit is omdat ze zo veel speelt, springt en heel hard rent – en dat gaat soms een beetje lomp bij haar. We houden dat even in de gaten maar denken dat als ze over een weekje wat meer rust pakt en minder gaat verkennen dat het wel weer minder wordt. Ze lijkt in ieder geval helemaal geen pijn te hebben en dat is het belangrijkste.

We zijn helemaal in de wolken dankzij Brooke! Nogmaals bedankt voor jullie hulp.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!