Kitten Bram, vrolijke waaghals (geb. begin juni)

16 augustus 2023

Dit dier is al geadopteerd!

• Kan met andere katten: ja, we plaatsen Bram alleen bij of met een andere jonge, sociale kat
• Kinderen: 8+
• Huis met tuin of appartement met veilig afgenet balkon
• Medicatie: nee
• Speciaal dieet: nee

Bram was komen aanlopen, maar kon niet in zijn zelfgekozen huis blijven. Hij is een leuke speelse jongen die een feestje van zijn leven maakt. Bram is ook een waaghals; hij zat bij ons al na vijf minuten boven in het gaas van de buitenren. Hou deze knapperd daarom goed in de gaten, want hij stort zich zonder nadenken in het avontuur.

Wenperiode
Iedere kat moet na een plaatsing wennen aan een nieuw huis. Hij kan dan weer even terugvallen in angstig gedrag en zich verstoppen onder het bed of achter het gordijn. Eenmaal thuis raden we aan om Bram eerst in een kleine kamer te laten wennen, zodat jullie elkaar goed kunnen leren kennen. Je kan hem het beste even laten bijkomen van de verhuizing. De kat geeft zelf aan wanneer hij relaxt is en klaar is om de rest van het huis te verkennen.

Wennen aan de andere kat
We raden altijd een rustige introductie aan met de al thuiswonende kat. Je kan hier meer over lezen op deze pagina
https://www.praktijkvoorkattengedrag.nl/aanschaf-en-opvoeding/de-introductie-van-een-nieuwe-kat/

Castreren
Castratie of sterilisatie vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren of castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je Bram tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Bram is begin juni geboren. Hij is gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Bram? Vul onderstaand formulier in. Voeg alsjeblieft zoveel mogelijk informatie toe over jouw huishouden en de tijd die je hebt om Bram aandacht te geven.

Fotografie © Inge van der Meer

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!