Bram (Brandy)

10 september 2020

Dank voor je berichtje, ik vind het ook leuk om dit te ontvangen!

Het gaat heel goed met Bram, zoals wij Brandy hebben genoemd. Al onze katten hebben altijd een oer Hollandse naam gehad, dus dat hebben we er maar in gehouden.

Bram is een echte knuffelkont en was binnen een paar dagen eigenlijk al helemaal gewend. Hij eet goed en met zijn urine gaat het ook prima. Ondertussen zijn we vrijwel helemaal overgegaan op natvoer, omdat dit beter is voor katten met aanleg tot struviet. Hij krijgt een deel struviet natvoer en een deel gewoon natvoer, geheel volgens instructies: niet geprakt..  maar in stukjes… Want dat klopt echt!!

Verder geniet hij van zijn eigen privé buitenren en ligt hij heel graag op schoot. Het valt ons op dat hij voor een senior nog heel actief is, hij speelt met muisjes en zijn eigen staart. Hengeltjes vindt ‘ie maar niks, hij geeft er eigenlijk alleen een klap tegenaan omdat wij anders voor gek zitten met zo’n ding… 😂

Kortom…. Bram is een lot uit de loterij en zorgt met zijn gekkigheid en lange miauwen, ‘het bramdalarm’, iedere dag wel weer voor een lach en wat extra gezelligheid.

Groetjes van ons!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!