Bram (Big Boy)

8 januari 2024

Bram (Big Boy) is tegenwoordig zijn naam en hij lijkt het er mee eens te zijn, of te wel brammetje baas. Zo lijkt hij zich ook al na de tweede dag erg op zijn gemak te voelen, hij is mans en gaat zeker niet zomaar voor iemand aan de kant, want waarom zou hij ook… haha!

Bram heeft het huis grondig geïnspecteerd en overal even aan geroken. Vanaf nacht 1 slapen we al samen, naja slapen… Bram ligt het liefst – net als ik – in het midden van het bed, dus dat is soms nogal even strijd ‘s nachts, zoals ik al zei hij gaat niet zomaar aan de kant. Ik moet dus zelf met een goede deal komen, alhoewel ik dit niet erg vind, want krijg een hoop knuffels en geknor terug.

Springen, spelen en door het huis racen en dan voldaan naast me neer ploffen op de bank is zijn favoriete volgorde. Daarnaast heeft Bram een liefdes relatie met de waskast. Waar hij niet in mag/kan want als hij eenmaal achter de wasmachine zit is dit een drama om hem er achter vandaan te krijgen. Je raadt het al: dit is ons al een keer overkomen, waarnaar hij zelf, ja zelf, de deur open heeft gekregen met behulp van een sjaal die aan de deurklink hing. Dus we hebben dagelijks discussie over de waskast en of hij dan even mag kijken. Als hij even mag kijken, til ik Bram op en vol bewondering bekijkt hij dan even de kast en gaat dan tevreden weer de woonkamer in. Gelukkig hebben we een oplossing gevonden.

Oud en Nieuw heeft Bram ook goed doorstaan, afwachtend… Hij kon alles goed overzien vanaf de eetkamer stoel. Zo zijn wij samen met de Top2000 het nieuwe jaar in gegaan, hij was hartstikke stoer.

Zoals jullie al omschreven hij is echt 6 kilo liefde! ❤️

Bedankt en een liefdevolle groet.


Dit was de eerste avond, zoals je ziet aardig op zijn gemak en viel na 5 minuten zo in deze houding in slaap, nog meer verkocht, maar dat zullen jullie vast begrijpen. 🥰


Zodra hij zijn tunnel in duikt is het tijd, het speelkwartier is begonnen, Lets go! 🥳


Hij heeft buiten het talent oost indisch doof, meester om een deur met een klink te openen, ook nog het talent om het gordijn netjes aan de kant te schuiven om vervolgens te kijken wat ik van hem moet.


Hier heeft Bram, zoals elke avond, gewonnen, hij mag in het midden van het bed liggen. Dit is echt zo genieten, wat een kat, wat een baas in eigen huis, heerlijk. ❤️

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!