Bradley en Gaga zingen wat af

15 maart 2024

Dit dier is al geadopteerd!

Zoals een echt liefdeskoppel betaamt, was het liefde op eerste gezicht tussen Bradley en Gaga. Net als de personages in de film waar Bradley Cooper en Laday Gaga de hoofdrol in speelden: A star is born.

Toen ze elkaar zagen, wist onze Bradley niet hoe snel hij een liedje voor haar moest fluiten en zijn vleugeltjes moest spreiden. Gaga was ook gelijk helemaal van hem gecharmeerd.

Gaga werd gevonden in een kerk. Ze was daar in een lichtkoof gevlogen en gelukkig konden ze haar bevrijden. Bradley werd samen met een aantal andere vogels aangetroffen in een kooi op straat. Waarom ze daar stonden, dat zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar gelukkig was het voor het politiebureau en hebben die de zaak op zich genomen.

Ze hebben elkaar dus bij ons leren kennen, en dat bracht weer licht in het duister. Want deze twee vogels vielen halsoverkop voor elkaar. Dikke liefde! Nu zijn ze dan ook toe aan een fijn thuis samen. Een plek waar ze de ruimte hebben en ook los mogen vliegen. Gaga houdt ontzettend van knuffelen, ook met mensen en Bradley schuwt niet om een deuntje op je schouder te zingen.

Bradley is een man en Gaga een pop, dit denken we aan de hand van hun gedrag en kleur. Bradley draagt een ring uit 2009 en Gaga uit 2018.

Heb je interesse in dit leuke koppel? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.


Algemene informatie
Valkparkieten worden al sinds jaar en dag als huisdier gehouden. Het, van oorsprong uit Australië afkomstige, vogeltje staat bekend om het gezellige gefluit en de super schattige kuif.

Valkparkieten leven van nature altijd in paartjes of kleine groepen, dus een Valkparkiet alleen is geen optie. Hierbij moet je dus rekening houden met een kooi van minimale afmetingen van tenminste 120 x 60 x 70cm, maar hoe groter, hoe beter! Want deze vogels vinden het fijn om rond te scharrelen en te onderzoeken: dat zit in hun natuur.

Valkparkieten kunnen mooi fluiten, vooral de mannen nemen allerlei deuntjes en liedjes van u over. Ook kunnen ze woordjes leren zeggen. Vrouwtjes zijn een stuk stiller.Qua voeding eten valkparkieten basis zaden, maar ook groente, fruit en kruiden. Ook zijn sommigen gek op een stukje hard gekookt ei en zelfs meelwormen.

Met goede verzorging kan een Valkparkiet wel 15 tot 20 jaar oud worden en moet de aanschaf een bewuste keuze zijn, want ze worden onderdeel van uw leven!

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!