Bon Jovi, charmeurtje eerste klas

 In Asieldieren

Wat had dit stoere ventje een pijn aan zijn poot, zeg! Hij hinkte maar op straat rond, maar gelukkig werden we voor hem gebeld. Bij de dierenarts bleek zijn rechter voorvoet inderdaad helemaal opgezwollen te zijn. Hij had een abces onder zijn voet en zijn poot was warm en dik. Zijn wond werd geopend, gespoeld en hij kreeg antibiotica en pijnstilling. Na een weekje kon deze knapperd gelukkig weer helemaal normaal lopen.

Bon Jovi is een schat van een kat. Hij windt alle verzorgers om zijn teentje. Deze knappe kater is echt een charmeur eerste klas. Zowel tegen de verzorgers, als tegen de katten in zijn kamer doet hij gewoon gezellig en lief. Hij is nieuwsgierig, lekker speels en gewoon een ongecompliceerde kater. Hij kan soms zelfs een beetje verlegen zijn…

Hij had nog een klein bultje in zijn bek: dat hebben we laten onderzoeken. Dit type ontsteking van het mondslijmvlies komt vaak voor en kan gepaard gaan met parodontitis. Het was een tumortje, en hoeft nooit meer terug te komen, maar het kan wel terugkomen. Het is dan ook belangrijk dat Bon Jovi zijn bekje elk jaar door de dierenarts goed wordt gecontroleerd.

Bon Jovi is gecastreerd, ingeënt en gechipt. Hij is ongeveer 2 jaar. Hij kan prima met andere katten omgaan en kinderen vanaf 8 jaar. Honden vindt ‘ie echter helemaal niets! Hij wil wel graag een tuin.

Wilt u kennismaken met Bon Jovi? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Barbara Smeenk

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS BON JOVI HELPEN!

Recent Posts