Bob (Bobbeke)

17 december 2017

Beste verzorgers,

Sinds 6 december jl.  heeft Bobbeke (nu Bob genaamd) een nieuw thuis bij ons. Bob verteld en laat zien hoe het hem is vergaan.

‘Na een zoektocht door het huis vond ik inderdaad geen andere katten, maar ik ruik nog wel zijn luchtje. Ik smeer wel lekker overal mijn luchtje aan, mocht hij zich bedenken. Het was een enerverende ochtend en ik heb lekker geslapen op deze stoel. Voordeel is dat ik kan zien wat er allemaal op tafel is, helaas mag ik er niet op.

‘s-Avonds heb ik gezellig op de bank gelegen met mijn personeel op een lekker kleedje. Ik dank jullie voor de goede zorgen en (niet) tot ziens,  groetjes Bob.’

Zoals jullie zien gaat het goed met Bob en voelt hij zich al aardig thuis. Het is wel een doerak en hij springt op tafel en brengt ons een bezoek in de slaapkamer. Als we hem dan weg sturen begint hij te miauwen als protest. Verder eet, drinkt, plast en poept hij goed. Hij weet de bak goed te vinden, dus tot nu toe geen ongelukjes. We zijn wel benieuwd hoe hij op kinderen reageert en of hij bang is van vuurwerk.

Alvast hele fijne feestdagen toegewenst en een goed 2018 ook voor de dieren uiteraard.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!