Nicky & Goldy

 In Asieldieren

Mogen we even voorstellen… Nicky en Goldy.

Helaas kon het baasje van deze knappe valkparkieten niet langer voor ze zorgen, wegens gezondheidsproblemen. Nu zitten de valkparkieten Blondy, Nicky, en Goldy hoog en droog in de vogelkamer, in afwachting van een reddende engel. Ze zoeken weer een fijn thuis waar ze heerlijk mogen genieten van elkaar en een ruime kooi of volière. En waar ze binnen lekker los mogen vliegen.

Het zijn lieve vogels, maar ze zijn best wat schrikachtig in hun nieuwe situatie. Ze kennen ons niet en moeten nog wennen aan alles wat ze is overkomen. We hopen daarom snel weer een fijne stabiele thuis situatie te vinden, waar ze weer lekker kunnen genieten!

We denken dat Nicky een dame is en Goldy een man. Leeftijd is onbekend, maar ze zijn in ieder geval volwassen. Ze zijn geen van allen handtam, maar met liefde en geduld kan dat zeker nog komen… Nicky en Goldy zijn meer aan elkaar gehecht en we plaatsen ze daarom samen…

Blondy mag ook alleen verhuizen, maar dan wel naar een huis waar al 1 of meerdere valkparkieten wonen. Want alleen zijn.. Dat vinden valkparkieten niet fijn. Ze leven van nature samen of in groepen.

Heeft u interesse in onze valkparkieten? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00 uur.

*Voor vogels vragen wij een plaatsingsbijdrage. Voor een valkparkiet bedraagt dit €14,- en voor een koppel €25,-

Recent Posts