Bloem is lief, vrolijk en sociaal

 In Asieldieren

Lieve Bloem heeft, begin maart, een week rondgerend in Den Haag, voordat we haar konden vangen. Ze is bij ons opgevangen en helaas meldde zich geen eigenaar. Een paar weken geleden is ze geplaatst, en ze ging samenwonen met lieve mensen, twee honden en een kat.

Met de honden ging het heel erg goed. Bloem is sociaal, vriendelijk, vrolijk en echt een hele lieve hond. Helaas ging het met de kat des huizes helemaal niet goed. Bloem fixeerde echt op haar.  Haar baasjes vertrouwden het niet meer. Voordat er ongelukken gingen gebeuren, hebben ze, met pijn in hun hart, besloten Bloem te herplaatsen. Per slot van rekening woont de kat er al langer en voelde de kat zich helemaal niet meer fijn, in haar eigen huis. Dus Bloem is bij ons teruggekomen en op zoek naar een nieuw thuis.

Bloem is ook gewoon heel lief tegen kinderen en mensen. Ze is bijvoorbeeld dol op de dames dierenverzorging. Ze speelt met ze en laat zich lekker op haar buikje kroelen. Dan gaat ze liggen rollen en gooit van blijdschap vier poten in de lucht.

Bij haar vorige baasje heeft ze buiten ook al los gelopen en ze leerde al snel haar plek in de roedel. Bloem luisterde braaf, maar heeft nog iets aan verdere training nodig. Alleen thuis blijven deed ze ook prima, maar ze was natuurlijk wel samen met andere honden.

Bloem is een hele vrolijke hond. Ze is ongeveer 7-8 jaar oud.

Wil je kennismaken met Bloem? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Fotografie © Agnes Ludwig

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS BLOEM HELPEN!

Recent Posts