Blije herenigingen!

19 oktober 2020

Afgelopen vrijdag halen we Swiep op in Mariahoeve, Den Haag. Deze lieverd was vermist en woonde in Rotterdam! Hoe hij helemaal in Mariahoeve terecht is gekomen is ons een raadsel. Het is niet alsof Swiep dat lopend heeft afgelegd. Want Swiep is niet meer zo piep. Deze mooie kat is al 17 jaar!

In de ambulance komt onze chauffeur er al gauw achter dat Swiep vermist is, omdat zijn chip zo staat geregistreerd. Een belletje naar de eigenaars leert ons dat Swiep al 3 weken van huis is. Dolgelukkig komen de eigenaars Swiep ophalen. Wát een avontuur zeg, zo op je oude dag! Maar gelukkig is Swiep, dankzij de chip, weer heerlijk warm thuis.

lees verder onder de foto

Zondag komt onze chauffeur Rob aan bij een melding van een kat met een slecht oog. Dit is vermoedelijk een wat verwilderde kat en gelukkig weet Rob haar te vangen. Maar terwijl Rob daar staat komt er nog een kat tevoorschijn en zegt de vrouw: “ja, dit is ook een zwervertje, die loopt hier nu al maanden en we weten niet waar ze thuis hoort.’’

Rob ziet een mooi gezond katje en denkt nog: die zal toch wel uit de buurt komen, maar het kan geen kwaad om even de chip uit te lezen en te checken. En verrek! We bellen de eigenaar, die dolblij aanhoort dat we Daisy hebben gevonden. Daisy woont helemaal niet in Den Haag en ze is al 4 maanden vermist, helemaal uit Vianen!!

Wát een geluk. Snel pakken we Daisy ook in en ze gaat mee naar het hospitaal. Haar dolgelukkige baasjes komen haar meteen halen. Ze snappen er niets van hoe ze nou in Den Haag terecht is gekomen en Daisy kan het ons niet vertellen. Ze is in ieder geval dolblij om haar baasjes weer te zien en springt al kopjesgevend naar voren naar haar vrouwtje.

lees verder onder de foto

Een dag later rijdt onze chauffeur Rutger naar een melding van een kat. De melder zegt dat de kat zich de hele ochtend al verstopt onder de trap buiten en dat hij het niet vertrouwt. Meneer haalt de kat naar binnen. Als Rutger even later de chip uitleest, blijkt het de knappe Leo!

En Leo is ook al twee maanden vermist! Een dolblij vrouwtje weet niet hoe snel ze met haar zoon in de auto moet springen, om naar ons toe te rijden en Leo in haar armen te sluiten. Zodra Leo haar stem hoort, miauwt ‘ie gelijk en loopt direct op haar af! Ook Leo is helemaal gelukkig. Hij is wel wat afgevallen, maar dat zal met al die liefde wel snel weer op gewicht zijn.

Blije herenigingen, dát is waar we het voor doen!!

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!