Binky (Xander)

14 november 2021

Het gaat heel goed met Xander, hij heet bij ons Binky. Binky heeft de eerste paar dagen op een aparte kamer gezeten maar toen hij door had dat er aan de andere kant van de deur nog een poes was, was hij bijna niet te houden. We hebben toen de deur open gedaan en hij was zoooo blij een soortgenoot te zien. De soortgenoot was in eerste instantie nog iets minder blij maar inmiddels hebben ze een hele acceptabele broer-zus relatie en slapen ze regelmatig tegen elkaar aan.

Binky volgt onze andere poes (Siyah) op de voet. De hele dag is hij in haar buurt en zoekt hij haar op. Binky was ontzettend bang toen hij bij ons kwam en zat voornamelijk in een hoekje te blazen. Inmiddels beweegt hij vrij rond in huis en durft prima bij je in de buurt te komen. Soms komt hij zelfs bij je liggen maar nog wel bij de voeten, dichterbij is nog een beetje eng. Als hij rustig ergens ligt kun je hem voorzichtig aaien en dat vindt hij dan fijn. Van onverwacht je hand uitsteken of aanraken schrikt hij nog wel.

Verder is het een ondeugende puber met enorme eetlust en steelt hij het beleg van je brood waar je bijstaat. Hij speelt met alles wat hij kan vinden in huis en groeit goed. Wij zien nog elke dag vooruitgang in zijn contact naar mensen toe dus we hebben alle hoop dat hij op een dag gewoon komt knuffelen en we zijn heel blij dat we hem een veilig huis hebben kunnen bieden.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!