Binkie (Cowboy)

27 maart 2024

Het gaat super goed met Sir Binkie Boots Beaverton (Cowboy)! Hij lijkt sinds dag 1 al helemaal op zijn gemak. Hier even wat foto’s, een video en een kort verhaal hoe het allemaal gegaan is.

Nadat we Binkie bij jullie opgehaald hebben heeft hij ongeveer een uurtje op zijn aparte kamer gezeten. Hij was al snel aan het eten, aan het snuffelen en leek de rest van het huis te willen onderzoeken. We hebben toen de deur open gedaan en hij is de rest van de dag druk bezig geweest met het huis ontdekken. Door de week heen is hij steeds speelser geworden. Hij houdt er erg van om achter een balletje aan te rennen of deze door de woonkamer te slaan. Verder is het een enorme knuffelkont die constant achter je aan loopt en graag bij je komt zitten. Ook als er bezoek is of iemand langskomt die Binkie nog niet kent zit hij binnen ‘no time’ op schoot of ligt hij aan iemand z’n voeten.

Later in de eerste week was het nog even schrikken want hij leek een oorontsteking te hebben. Maar na een bezoekje aan de dierenarts bleek er gelukkig niets mis te zijn!

Hij begint nu ook steeds spraakzamer te worden en komt ons begroeten als we thuis komen van werk of als hij even op pad geweest is in het huis. Wanneer hij vindt dat het tijd voor zijn nat voer is of als hij aandacht wil laat hij dit duidelijk weten met lieve zachte miauwtjes. Hij lijkt het ook leuk te vinden om ritjes te maken op je schouders of rug om zo het huis vanuit een andere hoek te kunnen bekijken en als je hem optilt, hem in je armen neemt en op zijn buikje kriebelt spint hij hardop en kneedt hij met zijn pootjes in de lucht.

We zijn in ieder geval helemaal verliefd op onze stoere Binkie.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!