Bink (Bronx)

18 juni 2024

Hallo,

Ik zit redelijk rustig op de bank naast mijn “vrouwtje”. Sinds vandaag, dag twee, probeer ik gewoon in de buurt van ze te blijven. Ik ga bijna niet mijn kamer meer in.

Ik speel het liefst alleen, er is speelgoed zat, er hangt van alles en nog wat aan hengeltjes in huis en ze hebben wollen balletjes, die schiet ik lekker ver weg. Ze hebben ook speelgoedmuizen maar daar heb ik niet zoveel mee. En slimme spelletjes vind ik te ingewikkeld om daar mijn snoepjes uit te hengelen… ik blijf gewoon zeuren tot ze het er uitpakken! Want ik klets tegen mijn Vrouwtje. Knorren doe ik bij mijn mannetje. Die balletjes zijn vooral leuk ‘s morgens vroeg om ze mee wakker te maken. Lekker door de hal schieten en heen en weer rennen ermee.

Ik heb vannacht een poging gedaan naast haar te gaan slapen, maar ze schrok zich rot en ik ben van de schrik maar weer in de woonkamer gegaan. Alle deuren staan namelijk voor mij open.

Ze proberen me Brink of binkie te noemen maar ik reageer op geen enkele naam dus echt een nieuwe naam heb ik nog niet.
Als er twee mensen in huis zijn vind ik dat wel spannend al zijn het de vaste personen die hier wonen. Daar kan ik nog niet aan wennen. Al dat heen en weer geloop. Te veel voeten. Eén persoon is wel te doen!

Tot heden zijn ze wel oké deze gasten waar ik bij in huis woon, als ze zo blijven wil ik wel blijven denk ik.

Gr Bink

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!