Bink (Big Mac)

24 augustus 2020

Het gaat heel erg goed met Big Mac, inmiddels omgedoopt tot Bink. Hij laat zich aaien, borstelen, oppakken, knuffelen en komt op bed en op schoot liggen. Hij laat met zijn luide gespin weten dat hij er erg van geniet. Hij mag inmiddels buiten spelen, maar na 1 dag de omgeving verkend te hebben, heeft hij besloten dat het in huis veel leuker is. Hij gaat even in de tuin een frisse neus halen en dan gauw weer binnen eten, slapen en spelen met het katten speelgoed.

Daarnaast is hij, als een echte casanova, al vanaf dag 1 stapel verliefd op Phoebe, de poezendame in huis. Zodra hij haar ziet, komen er allemaal lieve geluidjes uit zijn mond. Helaas is zij hier niet van gecharmeerd en kan hij een blaas of een grom verwachten als hij te dichtbij komt. Als een echte gentleman doet hij dan voorzichtig een stapje terug om het later weer opnieuw te proberen. Stiekem vindt ze hem wel leuk, maar als echte dame kun je beter ‘hard to get’ spelen.

Het hondje in huis vindt hij maar een raar wezen. Echter heeft hij inmiddels ontdekt dat het hondje banger voor hem is dan andersom. Het hondenkussen is dan ook een prima plekje voor een middagdutje.

Bink is here to stay.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!