Binck

27 december 2019

Lieve mensen,

Graag laten wij jullie langs deze weg laten weten dat het nog steeds enorm goed gaan met Binck! Wij zijn erg blij en gelukkig met hem. Hij tovert ieder dag weer een glimlach op onze gezichten. Onze kleine stoere zwarte vriend!
Binck voelde zich al vrij snel op zijn gemak bij ons. We hebben hem in eerste instantie met al zijn spulletjes in een kamertje gezet. Maar al snel nam hij alles in zich op, reageerde meteen goed en wij hebben hem diezelfde middag al ‘vrij’ gelaten in ons huis.
Wel hebben wij al zijn spulletjes nog bij elkaar laten staan, zodat hij zich daar vertrouwd kon voelen als hij daar behoefte aan had. Alle nachten, ja zelfs de eerste nacht, slaapt hij gezellig bij ons op bed. Hij eet goed en laat zich knuffelen. Hij ligt ook op steeds meer plekjes in huis te slapen.
Eten is nog wel een ding, want hij wil graag alles eten wat in zijn buurt komt. Iets op het aanrecht laten staan, dat is niet veilig. Dus alles meteen opruimen en geen bordje laten ‘slingeren’. Hij laat zich al graag verwennen en hij heeft, behalve naast zijn brokjes, al wat lekkere kleine hapjes mogen proeven. Hij is knuffelig, geeft ook graag kopjes, maar laat wel merken als hij het niet wil. Dat is op zich prima. Hij laat zich ook opvoeden, ook dat is prettig. Hij weet al wat hij wel en niet mag en dat na pas zo weinig dagen bij ons! Wij zijn heel benieuwd hoe het straks gaat, als hij naar buiten mag, de tuin in.

We sturen jullie een paar foto’s toe, zodat jullie ook zelf kunnen ‘beoordelen’ hoe het met hem gaat. Kortom zowel wij als Binck zelf zijn blij met elkaar! Heel fijn om zo de Kerstdagen met elkaar door te brengen.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!