Bikkel (Damian)

24 oktober 2018

Hey allemaal!

Ik ben het, Bikkel! In mijn tijdelijke huis stond ik bekend als Damian. Na mijn avontuur in het water, heb ik gelukkig maar kort onderdak nodig gehad bij jullie. Mijn nieuwe bazin en mama zag mij voorbij komen en was direct verliefd! Heb ik ff goed gedaan tijdens onze kennismaking hè!

De eerste dag was ik nog wel heel erg bang hoor! Het is dat ik onder het bed gehaald werd voor een rondleiding, want dit had ik echt niet alleen gedaan! Ik zag al snel dat mijn nieuwe plek lekker rustig was en dat we bijna altijd lekker met zijn tweeën zijn. Als er andere mensen komen moet ik altijd eerst even kijken wat er allemaal gebeurd, voordat ik mij laat zien… Ik heet dan wel Bikkel, maar dat ben ik niet hoor.. Maar ik kan helaas niet vertellen waarom ik af en toe nog zo schrik en bang ben. Ik weet namelijk niet zo veel meer van mijn eerste maanden.

Er zou ook af en toe een hondje langs komen, deze komt wel langs en vindt mij blijkbaar wel aardig. Maar ik heb geen idee wat hij voor soort is, dus ik ben nog erg bang. Daarom gaf ik hem een keer een klap als waarschuwing. Misschien dat ik ooit wel vrienden met hem ga worden, want hij deed niet eens iets terug.

Wanneer mijn mama thuis komt ben ik altijd heel erg blij, ik ontvang haar dan graag bij de deur met een knuffel, dat vindt ze zo fijn!

Ik heb nog even model gezeten voor jullie, voor de foto. Zo kunnen jullie zien dat ik al een echte grote jongen aan het worden ben. (ik hou namelijk erg veel van eten)..

Pootje van Bikkel

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!