Lees dit eerst even: Adoptie alleen op afspraak ivm Corona
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Lees dit eerst even: Adoptie alleen op afspraak ivm Corona

Lees dit eerst even: Adoptie alleen op afspraak ivm Corona

9 september 2020

Onze organisatie is vanwege de tweede golf van het Corona virus vanaf 28 september gesloten voor bezoek. Het adopteren van de plaatsbare dieren gaat nog steeds door, maar wordt zorgvuldig afgewogen. We screenen uitgebreider aan de telefoon. Aan de telefoon worden u ook een aantal gezondheidsvragen gesteld. We willen hiermee inschatten of uw bezoek aan onze organisatie, om een dier te adopteren, geen risico met zich meebrengt.

Voor plaatsbare dieren kunt u bellen en op afspraak op bezoek komen. Als u zelf twijfelt of u überhaupt een dier wilt adopteren kunt u niet langs komen. Indien er een klik is, mag het dier direct mee. Wij moeten dan wel overtuigd zijn, dat er een goede klik is.

Als u wordt uitgenodigd om te komen, willen we u vragen om eerst uw handen te wassen en vervolgens afstand te houden van onze medewerkers. Dat is enorm belangrijk. Zoals u weet is anderhalve meter het advies van het RIVM. Ook wordt u gevraagd een mondkapje te dragen in ons gebouw. Wij houden ons en u aan de regels.

U kunt niet met meerdere mensen tegelijk naar binnen. We laten 1 persoon tegelijkertijd kennismaken. Of een ouder met 1 kind. Dus meerdere volwassen mensen zullen buiten even moeten wachten en om de beurt kennismaken.

Gedoneerde goederen worden niet persoonlijk aangenomen, maar zijn wel welkom. U mag dit, op afspraak, afgeven aan de deur.

Ook wij monitoren deze crisis dagelijks en zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Alvast dank voor uw begrip en blijf gezond!

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Lees dit eerst even: Adoptie alleen op afspraak ivm Corona

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.