Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona

Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona

9 september 2020

Onze organisatie is gesloten voor bezoek. Je kan alleen op afspraak langskomen.

Het adopteren van de plaatsbare dieren gaat nog steeds door, maar wordt zorgvuldig afgewogen. We screenen uitgebreider aan de telefoon. Aan de telefoon worden ook een aantal gezondheidsvragen gesteld. We willen hiermee inschatten of het bezoek aan onze organisatie geen risico met zich meebrengt.

Voor plaatsbare dieren kan je ons bellen en op afspraak kennismaken met een dier. Als je zelf twijfelt of je überhaupt wilt adopteren kan je niet langskomen. Indien er een klik is, mag het dier direct mee. Wij moeten dan wel overtuigd zijn dat er een goede klik is.

Als je wordt uitgenodigd om te komen, vragen we je om eerst je handen te wassen en vervolgens anderhalve meter afstand te houden van onze medewerkers. Ook word er van je gevraagd een mondkapje te dragen in ons gebouw. Wij houden ons en jou aan deze regels.

Je kunt niet met meerdere mensen tegelijk naar binnen. We laten 1, uiterlijk 2 personen tegelijkertijd kennismaken. Of een ouder met 1 kind. Dus meerdere volwassen mensen zullen buiten even moeten wachten en om de beurt kennismaken. Je kan via de buitenren en onder een afdakje meegenieten van de kennismaking en dit om de beurt afwisselen.

Ook wij monitoren deze crisis dagelijks en zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Alvast bedankt voor je begrip en blijf gezond!

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona