Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona

Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona

9 september 2020

Onze organisatie is vanwege de tweede golf van het Corona virus vanaf 28 september gesloten voor bezoek.

Het adopteren van de plaatsbare dieren gaat nog steeds door, maar wordt zorgvuldig afgewogen. We screenen uitgebreider aan de telefoon. Aan de telefoon worden ook een aantal gezondheidsvragen gesteld. We willen hiermee inschatten of jouw bezoek aan onze organisatie, om een dier te adopteren, geen risico met zich meebrengt.

Voor plaatsbare dieren kan je ons bellen en op afspraak op bezoek komen. Als je zelf twijfelt of je überhaupt een dier wilt adopteren kan je niet langs komen. Indien er een klik is, mag het dier direct mee. Wij moeten dan wel overtuigd zijn, dat er een goede klik is.

Als je wordt uitgenodigd om te komen, willen we vragen om eerst je handen te wassen en vervolgens afstand te houden van onze medewerkers. Dat is enorm belangrijk. Zoals iedereen weet is anderhalve meter het advies van het RIVM. Ook word er aan je gevraagd een mondkapje te dragen in ons gebouw. Wij houden ons en jou aan de regels.

Je kunt niet met meerdere mensen tegelijk naar binnen. We laten 1 persoon tegelijkertijd kennismaken. Of een ouder met 1 kind. Dus meerdere volwassen mensen zullen buiten even moeten wachten en om de beurt kennismaken.

Gedoneerde goederen worden momenteel niet aangenomen. We zijn wel altijd blij met donaties, dus als je dit voor ons wilt bewaren? Tot na de lockdown? Dan nemen we dit graag weer aan.

Ook wij monitoren deze crisis dagelijks en zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Alvast dank voor je begrip en blijf gezond!

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Lees dit eerst even: Adoptieregels ivm Corona

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.