Bestel ons jubileumboek
  1. Home
  2.  » Bestel ons jubileumboek

‘Dierbare beelden, een impressie van 50 jaar Dierenambulance Den Haag e.o.’

Ter ere van onze vijftigste verjaardag presenteren we een uniek fotoboek. Het boek vertelt in maar liefst 140 pagina’s ons verhaal door de jaren heen en geeft in beeld en tekst vele reddingsacties weer. Verreweg de meeste foto’s komen uit het archief van persfotograaf Jos van Leeuwen.

Het boek ‘Dierbare beelden, een impressie van 50 jaar Dierenambulance Den Haag e.o.’ is tot stand gekomen dankzij uren tijd en inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij hebben van ieder van de afgelopen vijftig jaren de mooiste actieverhalen geselecteerd, de foto’s uit de archieven van persfotograaf Jos van Leeuwen erbij gezocht en de verhalen geschreven. Het resultaat is een prachtig fotoboek over de geschiedenis en vooral over het werk van onze stichting.

Wil jij ons mooie jubileumboek ontvangen? Of misschien aan iemand cadeau geven? Aarzel niet en schaf het aan! De opbrengst komt ten goede aan de dieren in en om Den Haag!

Prijs en verkrijgbaarheid

Je kunt het boek via onze webshop bestellen. Je betaalt dan € 14,95 + € 6,95 verzend- en administratiekosten = € 21,90. We versturen de boeken wekelijks.

Liever geen verzendkosten en het boek eerst met eigen ogen zien? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

Op onze de basis
Adres: Oosterbeek 5, 2597 VJ, Den Haag.
Alle dagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Als je het boek rechtstreeks bij ons koopt, betaal je € 14,95.

Couvée | Benoordenhaeghe Boek & Kantoor
Adres: Van Hoytemastraat 66 in Den Haag.
Prijs: € 17,95.

Dierenboetiek Reinken
Adres: Reinkenstraat 16 in Den Haag
Prijs: € 17,95.

De Vries Van Stockum Boeken
Adres: Passage 11 in Den Haag
Prijs: € 17,95.

Takkies Dierenvreugd
Adres: Het Kleine Loo 306 in Den Haag​
Prijs: € 17,95.

Hofstede dier en tuin
Adres: Schrepelpad 6 in Den Haag
Prijs: € 17,95.

Daarnaast zijn er verschillende dierenartspraktijken waar je het boek kunt zien en kunt kopen. Hier betaal je € 14,95. Je kunt terecht bij Dierenkliniek Statenlaan, Dierenartspraktijk Auwerda, Dierenkliniek Animo, Dierenkliniek Zuiderpark en Dierenartspraktijk Laakkwartier.

Wil je dit boek als onderdeel van de kerstpakketten op je werk? Mail dan naar Linette Eveleens: l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl.

Ben je medewerker of vrijwilliger bij ons? Dan betaal je een speciale prijs! Vraag hiernaar bij de balie of mail naar Linette: l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl.