Berrie

30 november 2019

Miauw, Hier ben ik weer! De knappe, aandoenlijke rooie kater. Jullie beschrijving en daar ga ik natuurlijk niet tegenin.

Ik heet nog steeds Berrie. Mijn baasjes konden natuurlijk onmogelijk een nóg leukere naam bedenken, ookal hebben ze het zeker uitgebreid geprobeerd. Maar wauw, wat heb ik al veel nieuwe dingen meegemaakt. De eerste dag voelde ik mij al snel op mijn gemak in mijn nieuwe huisje. Lekker spelen, knuffelen en slapen (het liefst op een van mijn baasjes). Hiermee vulde ik dan ook mijn dagen in de eerste weken. Hard door het huis racen achter mijn muis aan touw en lekker lang dutjes doen op een van mijn baasjes. Wanneer ik mijn baasjes dan ook maar even uit het oog verlies, zet ik mijn aantrekkelijke miauw in. Ik wil namelijk zo vaak mogelijk bij ze zijn.

Sinds een week ga ik ook naar buiten, maar ik kom ook elke keer wel weer terug hoor. Ik weet namelijk precies wanneer ik te eten krijg en binnen is het lekker warm. Ondanks dat, maak ik soms een klein ommetje buiten. Naar vogeltjes kijken, met andere katten socializen (nog niet zeker of ik bij hen in de smaak val) en ook ben ik bezig om voor 5 december mijn Pieten diploma te kunnen halen. Ik oefen heel veel om over schuttingen en daken van schuren te kunnen lopen, soms gaat het goed, soms iets minder. Maar oefening baart kunst.

Ik heb nog zoveel meer verhalen, maar het komt er op neer dat ik het énorm naar mijn zin heb hier en ik weet wel zeker dat mijn baasjes ook énorm van mij houden. Maar jullie vergeet ik ook nooit hoor, wat zijn jullie lief voor mij geweest en wat hebben jullie goed voor mij gezorgd. Hieronder nog wat foto’s van mijn enorme knappe koppie.

Heel veel kopjes, Berrie

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!