❗️Belangrijke mededeling t.a.v. Corona❗️
  1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » ❗️Belangrijke mededeling t.a.v. Corona❗️

❗️Belangrijke mededeling t.a.v. Corona❗️

25 januari 2021

❗️ Voor plaatsbare dieren kan je bellen en nog op bezoek komen. We screenen aan de telefoon. Als je zelf twijfelt of je überhaupt een dier wilt adopteren kan je niet langs komen. Indien er een klik is, mag het dier direct mee. Je kan dus geen tweede keer op bezoek komen.

Het adopteren van de plaatsbare dieren wordt zorgvuldig afgewogen. Aan de telefoon worden een aantal gezondheidsvragen aan je gesteld. We willen hiermee inschatten of het bezoeken van onze organisatie om een dier te adopteren geen risico met zich meebrengt. Ook wordt u gevraagd een mondkapje te dragen in ons gebouw.

Verder is onze organisatie gesloten voor bezoekers.

➡️ Onze ambulances rijden nog steeds elke dag. Momenteel werken we, zoals je dat gewend bent van ons: 24/7. Op dit moment nog met een kleine bezetting, maar dat kan uiteraard elke dag veranderen. We hopen dan ook op begrip als het aannemen van de telefoon of de ritten iets langer duren.

En ook wij moeten uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om te borgen dat wij de hoognodige zorg aan de dieren kunnen blijven geven.

– Ben je zelf in staat om met een dier naar de dierenarts te gaan? Dat is prettig, zo ontstaat er minder menselijk contact. Is het niet mogelijk dan komen wij uiteraard. Let op: je kunt NIET meerijden in onze ambulance naar de dierenarts. 

– Onze chauffeurs geven geen handen en treden zo min mogelijk de huizen binnen. Het beste is wanneer zij het dier buiten kunnen afhalen.

– Heb je klachten die aan corona kunnen worden gerelateerd? Koorts, hoesten, verkouden? Meld dit aan onze telefonisten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

– Het aannemen van donaties, goederen zoals voer, dekens etcetera wordt tijdelijk opgeschort. Kom alsjeblieft NIET zomaar langs.

Ook wij monitoren deze crisis dagelijks en zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Dank alvast voor je begrip! Pas goed op elkaar en op de dieren…

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten