❗️Belangrijk bericht als u wilt adopteren -> lees dit eerst even

 In Asieldieren

Voor plaatsbare dieren kunt u bellen en nog op bezoek komen. We screenen uitgebreider aan de telefoon. Als u zelf twijfelt of u überhaupt het dier wilt adopteren kunt u niet langs komen. Indien er een klik is, mag het dier direct mee. Wij moeten dan wel overtuigd zijn, dat er een goede klik is.

Als u wordt uitgenodigd om te komen, willen we u vragen om eerst uw handen te wassen en vervolgens afstand te houden van onze medewerkers. Dat is enorm belangrijk. Zoals u weet is anderhalve meter het advies van het RIVM. Wij houden ons en u hieraan.

Onze organisatie is vanwege het Corona virus verder gesloten voor bezoekers. Het adopteren van de plaatsbare dieren wordt zorgvuldig afgewogen. Aan de telefoon worden een aantal gezondheidsvragen aan u gesteld. We willen hiermee inschatten of het bezoek aan onze organisatie, om een dier te adopteren, geen risico met zich meebrengt.

Het aannemen van donaties in de vorm van goederen zoals voer, dekens, speeltjes etcetera wordt tijdelijk opgeschort. Kom alstublieft NIET zomaar langs, maar bel ons eerst.

Ook wij monitoren deze crisis dagelijks en zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Alvast dank voor uw begrip en blijf gezond!

 

Recent Posts