❗️Belangrijk bericht als u wilt adopteren -> lees dit eerst even

 In Asieldieren

Voor plaatsbare dieren kan je bellen en nog op bezoek komen. We screenen uitgebreider aan de telefoon. Als je zelf twijfelt of je überhaupt het dier wilt adopteren kan je niet langs komen. Indien er een klik is, mag het dier direct mee. Je kan dus geen tweede keer op bezoek komen.

Als u wordt uitgenodigd om te komen, willen we u vragen om eerst uw handen te wassen en vervolgens afstand te houden van onze medewerkers. Dat is enorm belangrijk. Zoals u weet is anderhalve meter het advies van het RIVM. Wij houden ons en u hieraan.

Onze organisatie is vanwege het Corona virus verder gesloten voor bezoekers. Het adopteren van de plaatsbare dieren wordt zorgvuldig afgewogen. Aan de telefoon worden een aantal gezondheidsvragen aan je gesteld. We willen hiermee inschatten of het bezoeken van onze organisatie, om een dier te adopteren, geen risico met zich meebrengt.

Het aannemen van donaties in de vorm van goederen zoals voer, dekens, speeltjes etcetera wordt tijdelijk opgeschort. Kom alsjeblieft NIET zomaar langs, maar bel ons eerst.

Ook wij monitoren deze crisis dagelijks en zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Alvast dank voor uw begrip en blijf gezond!

 

Recent Posts