Bailey en Charlie – update na 5 jaar

5 juli 2020

Hond Bailey zag haar zusje Charlie weer: na 5 jaar. En wát een feest was dat!!

Deze knappe honden waren 6 jaar geleden gedumpt. Ze zijn gevonden bij een vuilniscontainer, in een doos en ze zaten onder de puppyschurft. Ze waren toen pas 7 weekjes oud.

Bailey ging in de pleegopvang bij onze eigen dierenverzorgster/ ambulancechauffeur en centraliste Carlijn. Maar Carlijn werd zo verschrikkelijk verliefd op haar en met haar eigen honden-pack ging het zó goed. Bailey mocht bij haar blijven wonen en zo werd deze knappe meid onderdeel van ons team. Bailey komt altijd mee naar het werk en, in tijden van krapte, helpt ze gewoon mee met de telefoondienst.

Bailey heeft een heerlijk leventje en ook Charlie geniet met volle teugen. Bij Charlie thuis woont ook nog een oud-hospitaal kat van ons en samen hebben ze het gewoon heel fijn. Helaas is hun broertje overleden. Maar de zusjes wilden elkaar wel weer eens zien. En afgelopen weekend was dan de blije hereniging. Bailey en Charlie waren door het dolle: de dames maakten er gewoon een feestje van. Ze hebben samen gespeeld, samen snoepjes gegeten en samen het terrein besnuffeld….

En wát een grote, knappe, sterke, maar vooral lieve honden zijn ze toch geworden!! 🥰

6 jaar geleden: onder de puppyschurft ⤵️

6 jaar later: groot, knap, sterk en superlief ⤵️

Charlie samen met haar kattenvriendje ⤵️

Bailey tijdens haar telefoondienst ⤵️

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!