Babbelkous Mrou Mrou houdt van gezelligheid (1 jr)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Babbelkous Mrou Mrou houdt van gezelligheid (1 jr)

Babbelkous Mrou Mrou houdt van gezelligheid (1 jr)

23 januari 2023

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: nee
  • Kinderen: 8+
  • Huis met tuin
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Mrou Mrou kwam bij ons binnen met een pijnlijk rechter achterpootje. Bij de dierenarts bleek dat ze haar middenvoetsbeentjes gebroken had. Kleine Mrou Mrou mocht bij ons lekker bijkomen en opknappen in een warm hokje. Haar breuken moesten gaan genezen met hokrust. Ze had ook een blaasontsteking en, waarschijnlijk als gevolg daarvan, wat gruis in haar urine. We hebben haar een poosje op een blaasgruisdieet gezet en het gaat nu weer prima. Ze heeft op dit moment geen dieetvoer meer nodig, maar haar blaas kan altijd een beetje gevoelig blijven.

Stelletje zeurpieten…

Mrou Mrou bleek een lief, vrolijk poesje te zijn. Maar karakter heeft ze wel hoor! Als er dingen gebeuren die ze niet leuk vindt, laat ze luidkeels weten dat ze het er niet mee eens is. Mrou Mrou is trouwens sowieso een babbelkous. Toen de breuken in haar pootje waren genezen mocht ze eindelijk naar de losloopkamer. Nou, dat vond ze geweldig! Eindelijk uit dat stomme, saaie hokje, klimmen in de krabpaal, lekker spelen met al dat leuke speelgoed… we moesten haar in het begin af en toe een beetje afremmen als ze al te enthousiast werd, en dan werden we elke keer weer getrakteerd op een hoop klagelijk gemiauw, alsof ze wilde zeggen: ‘laat me nou lekker lol hebben, stelletje zeurpieten!’. Maar ondanks haar geklaag vindt ze ons toch wel heel lief. Na het spelen komt ze gezellig naar ons toe voor een knuffel en natuurlijk weer een babbeltje.

Goed gesprek

We zoeken voor Mrou Mrou een gezellig huisje met mensen die lekker veel tijd met haar door willen brengen. Een huis met een tuintje om een beetje rond te struinen en haar energie kwijt te kunnen zou ze heerlijk vinden. Na haar avonturen wil ze graag bij je op de bank neerploffen en je alles vertellen over de gebeurtenissen van de dag. Mrou Mrou is een echt mensenkatje. Dus als je houdt van een goed gesprek, kom gezellig langs om kennis te maken!

Mrou Mrou is ongeveer 1 jaar oud, gevaccineerd en gechipt. Ze is nog niet gesteriliseerd, dat gaan we nog uitvoeren.
Wil jij kennismaken met Mrou Mrou? Vul onderstaand formulier in..                                                      

Fotografie © Clara Mazel

 

Dit dier is al geadopteerd!