Aziraphale en Crowley (Missy Ellycat en Kitty Purry)

28 oktober 2023

Het gaat erg goed met deze 2 dondersteentjes. Ze zijn ondertussen goed gewend en hebben het erg naar hun zin. Ze slapen lekker vlak bij ons, en spelen erg vaak met ons maar natuurlijk ook veel met elkaar.

Ze hebben het grootste deel van het huis al goed ontdekt, maar zijn nog wel avontuurlijk naar bijvoorbeeld de douche en plekjes die ze nog niet hebben gezien. Ook vinden ze de TV en computer schermen erg interessant om naar te kijken. Ze zijn ook niet vluchterig (we houden voor de zekerheid nog wel de katten apart wanneer de voordeur open gaat) dus dat is goed nieuws! Ze zijn helemaal gewend aan ander voer en andere kattenbakvulling en maken hier goed gebruik van.

Ze hebben inderdaad andere namen gekregen van ons, Kitty Purry heet nu Crowley en Missy Ellycat heet nu Aziraphale (van de TV serie Good Omens), en de namen zijn erg toepasselijk voor de 2 dondersteentjes. Ze lijken ook al een stukje groter te zijn en ze hebben beide een goede eetlust. De tweede vaccinatie is gepland voor aanstaande vrijdag. Als jullie verdere updates willen stuur vooral een email of een whatsappje hoor!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!