Arriba Arribaaaaa – Meet Sombrero!
 1. Home
 2.  » 
 3. Adoptiedieren
 4.  » Arriba Arribaaaaa – Meet Sombrero!

Arriba Arribaaaaa – Meet Sombrero!

17 april 2022

Let op! Een tuin is een harde voorwaarde voor adoptie. Zonder tuin hoef je niet te reageren dit nemen we niet in behandeling.

 • Andere katten: nee!!! Hij verdraagt ze absoluut niet in dezelfde ruimte en valt de kat aan. Samenwonen met een andere kat is dus geen optie.
 • Kinderen: 10+
 • Huis met tuin
 • Medicatie: nee  
 • Speciaal dieet: nee

Een kitten nog…. 9 maandjes jong. Zo jong was Sombrero toen hij bij ons binnenkwam. Gevonden in een schuur, waar hij God weet hoe lang heeft gezeten. Hij had een verdikte en beschadigde neusbrug en vreemde korstjes op de oorranden. Daarnaast was een teennagel ontstoken en deed zijn voetzooltje hem pijn. Was dat gekomen omdat hij een opening probeerde te vinden en toen zo hard aan de schuur had gekrabbeld, zo hard totdat het hem pijn deed? We vermoeden van wel… Arme kleine jongen, wat een naar avontuur hè…

Geen puf

Sombrero wilde de eerste dagen alleen maar slapen. En eten, want hij had mega honger. Maar meer puf dan dat zat er niet in. De dierverzorgster voelde bezorgd aan zijn lijfje en merkte al gauw dat hij koorts had. Waarschijnlijk had hij een virale infectie opgelopen. We hebben hem medicijnen gegeven verstopt in een hapje eten, wat hij smakelijk verorberde. En daarna zakte Sombrero weer weg in koortsige dromen. Twee dagen later was de koorts onder controle en ging het gelukkig weer beter met hem.

Arriba!! Arriba!!!

En toen? Ach die kleine jongen. Dat grappige jonge ventje. Hij werd helemaal blij. Blij van die volle buik en alle heerlijke hapjes, en blij dat hij zich weer beter voelde. Hij gaf ons knuffels en kopjes, en hij spinde en rollebolde.

En toen hij eenmaal naar de losloopkamer mocht?? Arriba!! Arriba!!! Klimmen, spelen, rennen, buitelen en nog meer spelen! Zo zien we ze graag: weer vol levensvreugde, onverschrokken en uitgelaten speels. Sombrero is een vrolijk en grappig ventje. Nu nog een fijn huisje met lief personeel.

Sombrero is ongeveer in Juni 2021 geboren, gevaccineerd, gecastreerd en gechipt. 

Wil jij kennismaken met Sombrero? Vul onderstaand contactformulier in.

Fotografie © Inge van der Meer

 

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Arriba Arribaaaaa – Meet Sombrero!

Wij helpen dieren in nood! 

 • met vervoer en opvang
 • van zieke, gewonde en gevonden dieren
 • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
 • in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.