Arabella, een lief knuffelprinsesje (1 jaar)

29 augustus 2023

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: nee
  • Kinderen: 8+
  • Huis met tuin of appartement met veilig afgenet balkon
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

 

Arabella werd op straat gevonden, ze was misselijk en ze werd aangevallen door andere katten. Het lieve, tengere prinsesje was duidelijk niet geboren voor een leven op straat. Bij ons in het hospitaal mocht ze tot rust komen en opknappen.

Lief en bescheiden

Arabella is goed opgeknapt. Ze is een vriendelijk, rustig meisje. Ze is heel bescheiden en wacht rustig in haar hokje tot er iemand langskomt om haar een knuffel en aandacht te geven. Ze zit ook graag op haar gemakje in de krabpaal naar buiten te kijken. Spelen doet ze bij ons nog niet zoveel, ze kijkt vanaf een veilig afstandje naar de spelende kittens in de kamer. Maar knuffelen en kroelen, dat vindt ze heerlijk!

Prinsesje

Arabella zoekt een huisje waar ze lekker verwend gaat worden, en alle aandacht krijgt, want ze is tenslotte een echt prinsesje! Ze wil nog niet al te lang alleen gelaten worden.

Wenperiode

Arabella zal de overgang naar een nieuw huis best eng vinden. Ze kan dan weer even terugvallen in angstig gedrag en zich verstoppen onder het bed of achter het gordijn. Eenmaal thuis raden we aan om haar eerst in een kleine kamer te laten wennen, zodat jullie elkaar goed kunnen leren kennen. Je kunt haar het beste even laten bijkomen van de verhuizing. Ga meerdere keren per dag lekker bij haar zitten en tegen haar praten. Desnoods (hardop) een boekje lezen, of wat op de laptop werken in haar kamer. Met wat lekkere hapjes zodat ze jouw geur gaat associëren met iets goeds. Als ze helemaal op haar gemak is, kan ze vanuit dat veilige kamertje de rest van het huis gaan verkennen.

En ze mag pas naar buiten als ze haar thuis als die veilige haven ervaart, waar ze naar terug rent en niet van weg rent.

Arabella is ongeveer 1 jaar. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Arabella? Vul het onderstaande contactformulier in.

Fotografie © Inge van der Meer

 

       

 

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!