Annie (Bouncy)

8 mei 2024

Met Bouncy gaat het goed! Inmiddels heet ze Annie en luistert ze (wanneer het haar uitkomt 😂) er ook naar. De eerste dag dat ze bij ons kwam hebben wij haar in haar eigen kamer gezet en dit ging super goed! Ze was totaal niet bang en vond het super leuk om te ontdekken en te spelen. Knuffels en kopjes krijgen wij genoeg van haar en ze ligt graag knorrend bij ons op schoot. Eten vindt ze het leukste wat er is en kan ze geen genoeg van krijgen! Met haar ontlasting gaat het steeds wat beter.

Helaas was onze kat Appie ziek geworden en konden wij nog niet beginnen met de introductie. Beide pikten ze wel al snel de geur van elkaar op en wisten ze dat er een andere kat aanwezig was. Dit vonden ze erg interessant. Voor Annie kon het allemaal niet snel genoeg gaan, maar helaas was Appie te zwak om met de introductie te beginnen. Hierdoor had Annie wel meer de tijd om de bovenverdieping te ontdekken. Gelukkig is Appie afgelopen vrijdag helemaal opgeknapt! Dit weekend zijn we begonnen met de introductie en dit gaat tot nu toe goed! Ze zijn nieuwsgierig naar elkaar, maar vinden het wel spannend.

Wij zijn in ieder geval nu al gek op dit komische energiebolletje en Annie heeft het ook naar haar zin bij ons! Hopelijk kan ik jullie snel een update geven, dat Appie en Annie vriendjes zijn en samen het huis en de tuin op stelten zetten!😂

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!