Amy (Emmie)
  1. Home
  2.  » 
  3. Hoe gaat het met
  4.  » Amy (Emmie)

Amy (Emmie)

31 mei 2021

Emmie, hebben we omgedoopt tot Amy (van Winehouse) want dit past toch beter bij haar karakter 🙂

Amy heeft het vanaf het eerste moment gigantisch naar haar zin, we heeft 1 nachtje gewend op ons kantoor maar dat was ze snel af, de dag erna meteen overgezet naar haar definitieve woonplek op de binnenhaven. Daar heeft ze een giga huiskamer, 8 slaapkamers en een brede lange gang, wat wil een poes nu nog meer.

Ze is vaste klant bij de overdracht, zit altijd of op het toetsenbord of voor het beeldscherm van iemand van het team.

Ze is speels, ondeugend, gek op actiontassen, zit ze graag in, beetje lomp, ze klimt en rent overal op en valt dan naar beneden, komt wel altijd op de pootjes terecht gelukkig 🙂

Ze heeft al een paar keer de benen genomen en gaat dan door het huis heen, word altijd wel weer door iemand terug naar huis gebracht, kortom, wij zijn superblij met Amy, en ik denk Amy ook met ons.

Hele fijne dag en succes met jullie prachtige werk…

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.