Koningsdag, ook voor de dieren

Datum: april 27, 2019

Tijd: 10.00-16.30

Locatie: Belgischeplein, Scheveningen

Koningsdag, ook voor de dieren

Ook dit jaar zijn onze PR vrijwilligers tijdens Koningsdag weer te vinden op het Belgischeplein in Scheveningen. Kom een kijkje nemen in onze dierenambulance en een praatje maken over ons werk. We vertellen je graag hoe alles in zijn werk gaat bij ons.

Dit Koningsdagfeest wordt als vanouds georganiseerd door de Scouting Sint Jorisgroep 5 en de Oranje Commissie. Er kan overal met fiches betaald worden en er is op en rond het podium een uitgebreide programmering met o.a. een Playback show, break dance battle, live Street Art demonstratie en een Koningsbingo.

Het Belgischeplein wordt ieder jaar weer omgetoverd tot een een bruisend feestplein met een klimwand, springkussen, ballenbad, clownsexpresse en de bekende rodeostier. Maak een ritje met het treintje, laat je schminken, speel Oudhollandse spelletjes en toon je spierballen bij het touwtje trekken en de kop van Jut.

Westerparkdag

Datum: mei 19, 2019

Tijd: 12.00-16.00

Locatie: Westerpark, Zoetermeer

Westerparkdag

Het is inmiddels een traditie, de Westerparkdag in mei.

Een dag waar diverse groen- en milieuorganisaties zich presenteren en een dag vol (feestelijke) activiteiten voor klein en groot.

En wij zijn er ook weer bij! We staan er met onze stand en met de dierenambulance, waar je natuurlijk altijd even een kijkje in mag nemen!  Kom gezellig langs en beleef een heerlijke zomerse dag in het groen.