We vieren ons vijftigjarig bestaan graag samen met jou. Op zaterdag 24 september organiseren we een uniek dierenfestival tijdens onze open dag. Kom jij ook?

Iedereen is welkom bij ons op de basis om onze vijftigste verjaardag te vieren. Na jaren van (corona)stilte pakken we flink uit met een markt vol dierenspullen, muziek, rondleidingen, workshops en veel meer. Geef je op om samen met je hond deel te nemen aan de workshops van de Martin Gaus Hondenschool. Of neem een foto van je kat mee om er een prachtige tekening van te laten maken. 

Voorlopig programma:
12.00-17.00 uur Rondleidingen door het hospitaal en ambulance
12:30-13.00 uur Boekuitreiking: ‘Dierbare beelden, een impressie van 50 jaar.’
13:00-13.45 uur Presentatie kattengedrag ‘Een kat erbij? Ja of nee?’
14:00-14.35 uur Workshop ‘Hoopers’ door Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer 
14.40-15.15 uur Workshop ‘Detectie’ door Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer 
15:00-16.00 uur Peter Bracht presenteert ‘De hond vanuit het dierenartsperspectief’
15.20-15.55 uur Workshop ‘Gewoon lekker bezig’ door Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer  
16:00-16.45 uur Rogers Roedel presenteert ‘Hoe zie ik mijn hond.’

 

Lijkt het je leuk om samen met je hond mee te doen aan één van de workshops van de Martin Gaus Hondenschool? Geef je dan op door te mailen naar Linette Eveleens (l.eveleens@dierenambulancedenhaag.nl). Heb je een voorkeur voor één van de workshops? Zet je voorkeur erbij in de mail!

Let op: Parkeren kan niet op ons terrein. Kom met de fiets of OV. Kom je toch met de auto, dan zijn er twee goede mogelijkheden:
– parkeer in de wijk van de Thérèse Schwartzestraat en de Breitnerlaan en loop het laatste stukje. Parkeren in die wijk is gratis op zaterdag.
– parkeer op de parkeerplaats van de Waalsdorperlaan 1D. Hier zat voorheen Garden Centre Bloemendaal. Het hek van het parkeerterrein is open. Parkeer níet op het zand, maar alleen op de stenen. Via het fietspad langs de Benoordenhoutseweg is het vijf minuutjes lopen naar onze basis. 

Help ons de dieren helpen!