Sammy grasparkiet
  1. Home
  2.  » 
  3. Hoe gaat het met
  4.  » Sammy grasparkiet

Sammy grasparkiet

12 juni 2021

Wij zijn er zondag geweest en hebben een van jullie grasparkieten mogen adopteren.

Ik dacht dat jullie het wel leuk vinden om te horen hoe het met hem gaat. Sammy heet hij trouwens nu. Wij vonden de naam goed bij hem passen. 😊

Ons meisje Dualla is ook blij met hem, want eindelijk heeft ze weer iemand om samen mee te kletsen, te snavelen en ook te dutten. In het begin was het wel even raar kijken, wat er daar nu opeens voor een ventje in de kooi zit. Maar na een paar keer tikjes geven, gingen ze ook wel gauw bij elkaar zitten.

Hij is gelukkig helemaal niet bang en dat past goed bij ons meisje. Zij is ook een relaxte parkiet. Voor nu staan ze in een grote kooi in de woonkamer, maar binnenkort wordt hun kamer ook weer klaar gemaakt en kunnen ze dan gewoon lekker de kooi uit.

Wij zijn er blij mee en vinden jullie werk echt top!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.