Majoor

19 december 2020

Beste Cherinda en collega’s,

Met Majoor gaat het erg goed! Toen hij net in zijn nieuwe huis was gearriveerd was hij nog wat bang, maar al snel bleek dat hij zijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen! En die nieuwgierigheid zie ik nog steeds elke dag; hij wil alles bekijken, snuffelt overal aan en volgt ook mij overal door het huis. Nieuwe mensen vind hij nog wel wat spannend, maar hij komt het graag allemaal vanaf een veilige afstand bekijken.

Aaien en knuffelen vind hij ook al erg fijn, maar wel op zijn eigen tempo. Vooral als het etenstijd is komt hij ineens om extra veel aandacht vragen 😉 Op eten is hij nog steeds erg gefixeerd, hij laat geen kruimeltje achter en likt het liefst ook mijn bord leeg. Gelukkig hebben we dat met elkaar gemeen 😉 Inmiddels lijkt hij wel te snappen dat er niet de hele dag gegeten kan worden, maar het zal misschien nooit helemaal weggaan.

Zoals jullie kunnen zien op de foto kan Majoor ook niet wachten om naar buiten te gaan, maar daar moet hij nog eventjes op wachten. In de tussentijd vermaakt hij zich binnen goed met zijn balletjes, hengeltjes en met lekker druk door de kamer rennen.

Al met al zijn we al goede maatjes geworden en verwacht ik dat onze band alleen nog maar hechter zal worden. Bedankt!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!